Nyheter

Discgolfbana i Brännskogen?

  • 12 sep 2024

Som ni kanske läst i EP i veckan så fanns där en artikel om ett förslag om discgolfbana i Brännskogen. Så här har vi i OK Enen agerat på detta:

Resultat Sprint KM, uppdaterad resultatlista

  • 11 sep 2024

image: Resultat Sprint KM, uppdaterad resultatlista

Nästan 50 enare, skogslekare, nybörjare, ungdomar, rutinerade vuxna och veteranter, hade kommit till Enavallen och Munksundet för att springa Sprint KM.

En klarblå himmel, lite blåst och lagom temperatur gjorde att förhållandena var perfekta!

Intresseanmälan 25manna

  • 5 sep 2024
  • Stafett 25-manna

image: Intresseanmälan 25manna

Årets stafetthöjdpunkt, 25-manna kommer i år att vara i Rudan, Haninge lördagen den 12:e oktober.
OK Enen har ett lag anmält, så vi kommer behöva ha in intresseanmälningar så snart som möjligt för att kunna planera och ta ut ett lag. Anmälan senast 15e september.

Läs mer nedan:

SM helg

  • 2 sep 2024

image: SM helg

I helgen var det Lång SM (inga deltagare från OK Enen=inte intressant), Ungdoms SM (två deltagare från OK Enen) och Veteran SM (två till sex deltagare från OK Enen i sprint, medel och lång). Bäst resultat stod Camilla Adlerteg för med silver i sprint och lång distansen. Stort Grattis Camilla!

Översyn av fasta kontroller klart

  • 2 sep 2024

Den årliga översynen av klubbens fasta kontroller i Fagerskogen, Brännskogen, Ullundaskogen och Gröngarnsåsen är nu klar. Uppdaterade stämpelfacit ligger i klubbens dator.

Nu måste städningen av Gånsta komma igång

  • 1 sep 2024

Träningarna på tisdagar och torsdagar är igång, det duschas, bastas och fikas i Gånstagården. Då behöver städningen vara igång så att det känns rent och fräscht! Kolla in städlistan här på hemsidan och på anslagstavlan och se vilken vecka du har ansvar för. Vi lämnar just vecka 35.

/Helena