Funktionärer till Oktoberracet 2024

  • 8 okt 2024

image: Funktionärer till Oktoberracet 2024

Söndagen den 27 oktober arrangerar vi höstens stora tävling Oktoberracet. Årets hösttävling genomförs vid Vibyspåret i Bålsta. Alla medlemmars arbetskraft behövs för att vi ska göra ett lyckat arrangemang - nybörjarföräldrar, medlemmar sedan länge, veteraner och äldre ungdomar. I OK Enen behöver man inte sälja Bingolotter eller panta flaskor utan där behöver man hjälpa till på våra tävlingsarrangemang. Du som inte redan är uppskriven för att vara funktionär, kontakta tävlingsledningen och anmäl intresse.

Våra nationella tävlingar är väldigt viktiga för föreningens ekonomi. Genom att vara funktionär bidrar du till att vi kan behålla klubbstugan i Gånsta, skaffa sportidentenheter och allt annat material som behövs för träningar och tävlingar. Du lär också känna andra Enen-medlemmar som du kanske inte träffar på träningar. Dessutom är det roligt och spännande! Det finns flera möjligheter att hjälpa till både inför och på själva tävlingsdagen.

Torsdagen den 24 oktober skriver vi ut kartor och förbereder startlistor m.m. Vi behöver hjälp med inplastning av kartor. Det är bara att dyka upp på Gånstagården kl.18.00.

Lördagen den 26 oktober lastar vi materiel och transporterar till Bålsta för arenabygge. Väl i Bålsta sätter vi upp tält, skyltar och snitslar, drar elkabel och sätter ut kontrollskärmar. Samling vid Gånstagården kl. 08.00.

Natten mellan lördag och söndag den 26-27/10 behöver vi ha en arenavakt som kan ha lite uppsikt över våra tält. Finns det någon som har husbil/husvagn och kan övernatta i anslutning till arenan?

På själva tävlingsdagen söndagen den 27 oktober finns det fortfarande behov att fylla på i flera arbetsgrupper. Vi behöver särskilt några sjukvårdskunniga som kan bemanna Första hjälpen-stationen och plåstra om tävlande vid behov. Men vi behöver funktionärer på andra platser också, t.ex. parkering, marka och sekretariat.

Kontakta oss i tävlingsledningen för att anmäla intresse, tavling@okenen.se

Vi ses på Oktoberracet 2024!

Morten och Andreas